Форум "Зроблено в Україні"

26 лютого 2024 року директор ТОВ «Інтерагропак» Кухар Олександр Григорович отримав запрошення та скористався наданою можливістю відвідати захід із патріотичною назвою «Зроблено в Україні». Відкривав цей форум особисто президент України Зеленський Володимир Олександрович, а після нього виступав прем'єр-міністр Шмигаль Денис Анатолійович. Президент Володимир Зеленський оголосив про старт нової економічної платформи, а відтак нової економічної політики. Глава держави наголосив, що новостворена платформа "Зроблено в Україні" має стати майданчиком постійного прямого діалогу держави та підприємців. Також Зеленський заявив про необхідність узгодити сучасну моральну угоду між суспільством та бізнесом, між державою та бізнесом. Президент наголосив, що це абсолютно зрозумілі моральні правила, і кожен, хто дотримується таких правил, має отримати повне сприяння держави та всіх інституцій. Президент Володимир Зеленський анонсував, що в рамках нової державної програми кешбек "Купуй українське", за якою українці зможуть отримувати компенсацію частини оплати товарів та послуг, вироблених в Україні.

Наприкінці заходу було надано унікальну можливість усім його учасникам – і представникам бізнесу, і представникам влади провести живе спілкування у кулуарах. Одна з таких зустрічей – директора ТОВ «Інтерагропак» із Головою Наглядової ради АТ «Молочний альянс» (ТМ «Яготинське») Вовченко С.М.

Працюємо в Україні, працюємо для України, працюємо за Україну!

27 лютого 2024